Z kilku podstawowych produktów, wyczaruj chrupiące kotleciki w niecodziennej formie, obok których nikt nie przejdzie obojętnie. Ten smak zachwyci każdego bez wyjątku. Spróbuj i przekonaj się sama!
1. Mięso mielone, wymieszaj z drobno pokrojoną cebulą, dodaj 1 jajko i przyprawy.
2. Na jednym waflu, rozłóż porcje mięsa, przykryj drugim waflem i lekko dociśnij. Pokrój całość na 6 trójkątów, procedurę powtórz z pozostałymi waflami i farszem mięsnym.
3. Pozostałe jajka, roztrzep z mlekiem i każdy trójkąt obtocz w przygotowanej mieszance.
4. Smaż na rozgrzanej patelni z olejem na złoty kolor z każdej strony. Gotowe!
Przed podaniem, odsącz nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Podawaj na gorąco. Smacznego!