Wystarczy tylko raz ją spróbować, a już zawsze będziesz ją przygotowywała na każdą rodziną okazje. U nas w domu musimy przygotowywać jej więcej, gdyż jako pierwsza znika zawsze z talerzy. Zapraszam na przepis poniżej!
Przepis na przygotowanie marchwi po koreańsku —-> https://www.agusiagotuje.pl/marchewka-po-koreansku/
1.Na samym początku koniecznie włóż do zamrażalnika serek topiony , pozostaw go do momentu , aż stwardnieje. Następnie zetrzyj go na tarce.
2. Do miski z serkiem topionym dodaj pokrojoną na mniejsze kawałki marchew. Następnie zetrzyj także jajka na twardo .
3.Tak przygotowane składni połącz ze sobą, po czym przypraw do smaku solą ,pieprzem oraz majonezem.
4. Na wyłożone plastry szynki nakładaj przygotowany farsz, po czym starannie zawijaj je w rulonik. Aby się nie rozpadł, koniecznie użyj wykałaczki. Po tej czynności pyszne przekąski są już gotowe!