Gotowe krążki idealnie pasują na każde spotkanie rodzinne lub ze znajomymi. Możesz jeść je same lub zamaczać w idealnie przygotowanym domowym sosie. Koniecznie musisz je przygotować, a na pewno będziesz zachwycona!
1.Na samym początku koniecznie musisz przygotować ciasto. Dokładnie połącz ze sobą jajka, przyprawy, mąkę oraz oliwę z oliwek. Następnie pozostaw przygotowane ciasto na około pół godziny.
2.W grubsze piórka pokrój obrane cebule, następnie przełóż je do miski z zimną wodą na około pół godziny.
3.Po upływie tego czasu wyjmij cebulę na ręcznik papierowy i dokładnie w ten sposób ją osusz. Tak przygotowaną cebulę zanurzaj w gotowym cieście i smaż na głębokim oleju do momentu, aż ich kolor będzie złoty. Aby usunąć nadmiar tłuszczu, koniecznie połóż je na ręcznik papierowy. Życzę smacznego!