Lepiej od razu zapisz sobie przepis, bo goście będą pytać o niego na okrągło. Spróbuj i przekonaj się sama!
1. W misce, dokładnie wymieszaj twaróg z cukrem pudrem. W osobnej misce, ubij mikserem śmietanę z cukrem, cukrem waniliowym i fixema. W kolejnej misce, ubij mikserem mleko z puddingiem i cukrem waniliowym.
2. Masę twarogową z masą puddingową, połącz ze sobą. Ciasteczka, namaczaj w mleku i układaj obok siebie w formie o wymiarach 26×20 cm., przykrytej papierem do pieczenia.
3. Teraz, wyłóż masę twarogowo-puddingową i wygładź wierzch szpatułką. Następnie, wyłóż kolejna warstwę namoczonych w mleku ciasteczek i warstwę ubitej śmietany.
4. Przygotuj lukier: W kąpieli wodnej, rozpuść czekoladę w śmietance i polej całą powierzchnię ciasta. Całość, wstaw do lodówki do całkowitego stężenia. Gotowe!
Przed podaniem, udekoruj ciasto według własnego uznania. Doskonale sprawdzą się wiórki kokosowe i ulubione owoce. Smacznego!