Oto znalazłaś, poniższy przepis jest bardzo prosty, a do tego szybki w przygotowaniu. Pięknie wygląda oraz wspaniale smakuje. Spróbuj i przekonaj się jakie to ciasto jest pyszne!
Zastanawiasz się jakich składników będziesz potrzebowała?
1.Na samym początki, koniecznie musisz przygotować sobie blaszkę. Kształt oraz wymiar zależy tylko od Ciebie.
2. Do miski wlej mleko, po czym zacznij maczać w nim po kolei ciastka.
3.Następnie układaj je na blaszce jeden obok drugiego.
4.W garnku ugotuj budyń zgodnie z przepisem, po czym wystudzony układaj na wyłożone biszkopty. Za pomocą szpatułki wygładź cała powierzchnię, po czym odstaw na bok, aby całkowicie wystygło.
5.Używając miksera ubij na sztywno śmietanę.
6.Następnie przełóż ją na blaszkę i dokładnie wygładź.
7.Na śmietanę połóż biszkopty , po czym całą powierzchnię zalej przygotowaną polewą.
Gotowe ciasto przechowuj przez kilka godzin w lodówce, następnie pokojone ciasto podawaj w towarzystwie aromatycznej kawy lub herbaty. Życzę smacznego!