1. Zacznij od przygotowania ciasta: Wszystkie składniki, wymieszaj mikserem na jednolitą, gładką masę.
2. Przygotuj dwie, takiej samej wielkości blaszki i wyłóż je papierem do pieczenia. Do jednej blaszki wlej więcej ciasta, do drugiej mniej. Grubsze ciasto będzie spodem, cieńsze natomiast wierzchem kremówki.
3. Piecz oba ciasta w piekarniku, rozgrzanym do 180°C, przez 10-15 minut.
4. W tym czasie przygotuj krem: Przygotuj budyń zgodnie z instrukcją na opakowaniu, a kiedy zacznie gęstnieć, dodaj żółtka i miękkie masło. Wymieszaj dokładnie mikserem.
5. W osobnej misce, ubij na sztywno śmietankę z pozostałym cukrem.
6. Na upieczone i przestudzone ciasto, wyłóż przygotowany krem budyniowy na grubsze ciasto i równomiernie je rozprowadź na całej powierzchni.
7. Na warstwę kremu, rozłóż na całej powierzchni ubitą z cukrem śmietanę i wygładź.
8. Na koniec, przykryj całość cienkim ciastem i przed podaniem, posyp całość cukrem pudrem. Kremówkę przechowuj w lodówce.