1.Na twardo ugotuj wszystkie jajka, następnie zetrzyj je na tarce oraz zetrzyj również ser, po czym dodaj do nich drobno posiekany czosnek, sól oraz majonez.
2.Kolejnym krokiem jest pokrojenie ogórka na grube plastry, po czym z marynowanych grzybków powyjmuj nóżki.
3.Weź niewielką ilość masy jajecznej, możesz do tego użyć małej łyżeczki, po czym zacznij z niej formować nóżkę grzybka. Na tak przygotowaną nóżkę połóż marynowany kapelusz grzyba. Gotową przystawkę układaj na talerzu, po czym udekoruj natką pietruszki, sałatą lub pomidorem.
Tak przygotowaną przystawkę podawaj swoim gościom, a na pewno będą nią zachwyceni. W szybki oraz bardzo prosty sposób przygotowałaś piękną przystawkę , która idealnie pasuje na każdą uroczystość rodziną lub spotkanie ze znajomymi. Smacznego!